Herhalingsdag Dryneedling bij bekkenpijn en posturale disfuncties

Wij organiseren deze cursus in samenwerking met Rost Therapy www.rosttherapy.com

logo rth thim
Inleiding

Heeft u de cursus Dry Needling bij bekkenpijn bij ons gevolgd, en wilt u uw kennis opfrissen en vaardigheden verbeteren? Deelt uw graag ervaringen over dit onderwerp met collega’s?

Rost Therapy organiseert met enige regelmaat herhalingsdagen die alleen toegankelijk zijn voor ex-cursisten van de cursus Dry Needling bij bekkenpijn en de cursus Dry Needling bij bekkenpijn en posturale disfuncties.

Doelgroep en indeling

Deze dag is bedoeld om technieken om dry needling toe te passen bij chronische pijnklachten en hoge spierspanning van de bekkenbodem te herhalen en te oefenen. De laatste inzichten op het gebied van deze behandeltechnieken en behaalde resultaten worden met u gedeeld. Er is tijd om uw ervaringen vanuit uzelf of uw praktijk met collega’s en docenten te delen.
ktoets, waarbij u getoetst wordt op klinisch redeneren, veilig werken, kennis van spieren en technische vaardigheid van dry needling. Toegankelijk voor hen die de volledige cursus hebben gevolgd. 

Groepsgrootte

Minimum aantal deelnemers: 10 deelnemers
Maximum aantal deelnemers: 26 deelnemers


(Gast-)docenten

Drs. Cecile Röst is werkzaam als fysiotherapeut, orthopedisch ­manueel therapeut en klinisch epidemioloog in Leiden in paramedisch centrum BTR. Ook is ze mede-eigenaar van MoVeS Manuele en Fysiotherapie. Sinds 1997 houdt Cecile zich intensief ­bezig met het behandelen van zwangere cliënten en cliënten met postpartum bekkenpijn. Dry needling verrijkt al lange tijd haar behandelingen.

Data
Donderdag 14 en vrijdag 15 november 2019, 10.00 - 17.00 uur

Inschrijven:
Kan op de website van Rosttherapy via deze LINK

Locatie
Hogeschool THIM, 
Archimedesbaan 2 3439 ME NK Nieuwegein

Deelnemers
10-26

Investering
1 daagse workshop*:                € 275,-
incl. koffie, thee, lunch en studiemateriaal.

evenement eigenschappen

Startdatum 13-11-2019
Einddatum 13-11-2019
Sluitingsdatum 13-11-2019
Prijs per persoon Gratis