KNGF intervisiecoaching
Intervisie in de vorm van Peer Coaching is een belangrijk instrument ter bevordering van de kwaliteit van professionals in de gezondheidszorg. Peer Coaching verbetert de kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen en past uitstekend bij de activiteiten van THIM ALP. Wij ondersteunen daarom zowel de individuele fysiotherapeut als praktijken met de begeleiding van Peer Coaching.

ZIE HIERONDER VOOR ONS AANBOD VOOR HET EINDE VAN DIT JAAR!

Duurzame kwaliteit
Intervisie heeft voor veel therapeuten een verplicht karakter en is voor de praktijk en therapeuten een flinke investering. De doelstelling van THIM ALP is met deze investering echt een slag te maken in kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling van therapeuten. Daarom bieden wij u intervisietrajecten waarin de continuïteit van de groepsbegeleiding centraal staat. Een coach die uw groep gedurende de hele cyclus begeleidt en rekening houdt met de wensen en behoeften van de groep. Zo ontstaat een progressieve leercurve en krijgt de ontwikkeling van de therapeuten binnen de intervisie een duurzaam karakter.

Variatie
Wij zijn bijzonder flexibel in het aanbieden van onze programma's. Wij kunnen u twee bijeenkomsten op één dag bieden, zaterdagen, een middag-avond programma. Wij richten ons naar uw wensen wat dat betreft. 

Wij bieden twee varianten aan:

Volledig verzorgd in Nieuwegein op onze locatie
Incl. koffie of thee en een broodje
            € 65,00, incl. BTW
per persooon, per bijeenkomst

Op uw eigen praktijklocatie 
U verzorgt zelf catering, planning, materialen etc. Wij verzorgen de rest.
 
€ 55,00 incl. BTW
per persooon, per bijeenkomst
     
Voor meer informatie over onze mogelijkheden voor intervisie op uw praktijk, mailt u met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Op het moment bieden wij geen cursussen aan in deze categorie