maas en meer

Ruud

maas en meer is opgericht in 2012 met de gedachte om meer te brengen in onze relatie met klanten en om meer voor onze opdrachtgevers te betekenen. Op deze manier proberen wij leuke en zinvolle activiteiten te ontplooien.

maas en meer bestaat uit Ruud Maas, MBA met daar omheen een aantal enthousiaste topprofessionals die meehelpen. Wij richten ons enerzijds op het aanbieden van opleidingen in de gezondheidszorg en anderzijds op het aanbieden van adviezen voor organisaties in welzijn, gezondheidszorg en onderwijs en interim-activiteiten. Wij werken samen om altijd een goed en evenwichtig palet aan mensen en kwaliteiten te kunnen aanbieden.

maas en meer sponsort

Het racerunnerproject van VUMC, met onder ander Dr. Petra van Schie en drs. Eline Bolster, docent bij maas en meer, hebben wij een Racerunner mini geschonken. Een Racerunner is een driewielfiets zonder pedalen en met borststeun waarmee je kunt lopen of rennen. De Racerunner is geschikt voor kinderen en volwassenen die in het dagelijks leven een rolstoel of rollater gebruiken voor hun mobiliteit. Daarnaast belemmert een beperkte handfunctie vaak deelname aan rolstoelsport, waardoor Racerunnen een geschikte sport kan zijn. De door ons geschonken Mini Racerunner gaat gebruikt worden voor Clinics bij alle revalidatiecentra in Nederland om te laten zien hoe leuk Racerunnen is. Daarnaast wordt geprobeerd bij atletiekverenigingen Racerunnergroepen te starten waarvoor de Mini Racerunner kan worden uitgeleend om te proberen. Kijk hier een filmpje over de Racerunner. Kijk op www.racerunner.nl voor meer informatie over de racerunner.

SAM 1077AK SAM 1091AK

Alpe d'HuZes
Wij sponsoren team Leentje onder het motto "opgeven is geen optie" bij hun beklimming van de Alpe d'Huez. We hopen dat ze het er goed afbrengen en ondersteunen hen in het bereiken van hun doel van € 6000,- Wilt u hen ook steunen? Kijk dan op: https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/leentje

GertAlpdu6 500Samenwerking

Wij heten niet voor niets maas en meer. Samenwerking met partners is voor ons dé manier om projecten aan te pakken en uit te voeren. Wij werken met organisaties of zzp-ers of nemen mensen tijdelijk in dienst. Vaste partners zijn onder andere:


Opdrachtgevers

Wij doen opdrachten op verschillende terreinen. Voorbeelden hiervan zijn onder andere:

  • Het adviseren bij en mede ontwikkelen van private activiteiten voor instellingen in de gezondheidszorg en onderwijs;
  • Het ontwikkelen van kwaliiteitsbeleid voor instellingen in onderwijs;
  • Het ontwikkelen van scholingsactiviteiten en (master)opleidingen;
  • Het voorbereiden van accreditaties en deelnemnen aan accreditatiepanels;
  • Het coachen van specifieke groepen (bv met action learning coaching);
  • Het ontwikkelen en uitvoeren van maatwerktrajecten voor instellingen en doelgroepen.

Voor nadere informatie over onze opdrachten neemt u contact op met Ruud Maas.

Contact

Wil je meer informatie over THIM – de internationale hogeschool voor fysiotherapie, of onze opleidingen, neem dan gerust contact met ons op.

THIM INTERNATIONALE HOGESCHOOL VOOR FYSIOTHERAPIE


location Archimedesbaan 2, 3439 ME Nieuwegein
location Newtonbaan 6-8, 3439 NK Nieuwegein
phone 030 288 66 70
envelope info@thimalp.nl